Pages - Menu

2012. május 10., csütörtök

Lizzie Gates tenyere.

Úgy hozta a sors, hogy a tenyérjóslásos biznicem tovább folytatódik. OLYAN VICCES VAGYOK. Íme Lizzie Gates tenyere: (hát erre kíváncsi leszek.)




Életvonal: Figyelj, ne kezdj el nevetni szívem, de neked nincs életvonalad. Ezért kértem a jobb kezedet is. Háthaott van. Oké lehet, hogy csak a képen nem látszik... De baszdmeg nincs ott. Tehát az életvonal hiánya azt jelenti, hogy nem élsz. Úgy teszel mintha, egy álarcot viselsz és mosolyogsz a világra. Hát ha egész életedben ezt fogod csinálni az azért gáz.


Sorsvonal: Nem valami erős amit azt jelenti, hogy nem vagy valami gazdag család tagja. Sőt, nap mint nap küzdesz. Nem felejtesz könnyen. Sohasem gyűlölöd meg azt akit egyszer szerettél. Tele van a tenyered kis keresztezett vonalkákkal ami a vándorló emberek motívuma. (FUCKYEAH. erre vártamxD) Óvkodnod kell az idegen nőktől mert rosszat akarnak neked... Ja és igen szerencsétlen gyerekkorod volt. Történt valami ami eléggé meghatározta a hátralévő életedet.

Szívvonal: Rengeteg mellékágadvan. NAGYON SOK. de tényleg. Ez természetesen mint pasikat jelent. Vicces mert vannak a fővonalak - amik meg-megtörnek- de körülötte mindig ott ugrálb minimum 3-4 mellékszál. Ezek az un. szezonszerelmek, órákig tartó fellángolások, kalandok. A megszakítások  - amiből szintén van jópár - bánatot jeleznek. Ha férjhez mész gyötrelem fog rád várni. (azigen) És a villák az elején azt is jelentik, hogy ipicit NAÍV VAGY.

Fejvonal: Szívbajt jelez mivel együtt kezdődik a szívvonallal. Bátor vagy és fanatikusan bízol abban, hogy  minden sikerül amibe belekezdesz. Szerencsés vagy és nagyon felháborodsz amikor valami nem a te kedved szerint alakul. Önhitt, elbizakodott és önfejű vagy. Könnyen eltudsz adni dolgokat, és meggyőzöd az embereket arról, hogy neked kedvezően döntsenek. Érzéki vagy és nagyon okos.

Csuklóvonal: Késői gazdagság, jótékonykodás.







Egy kicsit az ujjaink alakjáról...
A hosszú ujjak, amelyek a kézfőnél valamivel hosszabbak, nőknél állhatatlanság jelei; míg ffiaknál kényességre és változékonyságra mutatnak. A hosszú ujjak jelzik, hogy tulajdonosuk kicsinyes, aprólékos, önző hamar megváltoztatja a véleményét, gyorsan felejt, rövidesen megvigasztalódik, és új szórakozások után lát. Az ilyen ujjakkal bíró nő vagy ffi érzelmeit képes egy rosszul szabott kabát vagy szoknya, egy letaposott cipősarok megváltoztatni.
Az igen hosszú ujjú emberkék beteges szenvedélyűek. Morfinisták, iszákosak, titkos gyönyörök hajszolói hosszú ujjai könnyen hátrahajlíthatóak is.  nők valósággal megfojtják a körülöttük lévő ffiakat. A kártyások mind hosszú ujjúak. ( Itt én most csak Synre tudok gondolni....) A gyűrűs és a középső ujj szinte egyforma hosszúságú.
A rövid ujjak praktikus, nyugodt embert jeleznek. (vagy dagadtat. DEKÖCSÖGVAGYOK.)
Alaposan meggondolják az üzleti döntéseiket és ezt általában jól teszik. Szeretik az ajándékot, a hízelkedést, a pompát. Könnyen viselik a szerelmi bánatot, a lelki feldúlások nem hagynak bennük mélyebb nyomokat. Közönyösek. Mosolyognak azon amin más bánkódik. Ostobaságnak tartják a szentimentális jeleneteket. Ámde, ha anyagi veszteség éri őket, úgy szenvednek mintha fájdalmas betegségbe estek volna.  Ilyenkor átkozódnak és gyűlölöik az embereket.
Ha a női kisujj oly hosszú, hogy hegyével eléri a gyűrűsujj köröm alatti részét: FUSSATOK fiúkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése