Pages - Menu

2012. május 9., szerda

Less Than Zero. again.











Szóval. ÁLMODTAM. de még milyet. Vannak álmok amiknek az álmodása közben azért érzékeled, hogy ez mégis csak egy álom. Félig éber vagy, és amikor végül tényleg felébredsz legyintesz, hogy 'áh csak álom'. EZ KURVÁRA ÉLETHŰ VOLT. Felültem az ágyban és megnéztem akezem, hogy ott van-e az aláírás....




Egész tegnap este Bret Easton Ellis könyveket kerestem hátha letudom tölteni, de csak az amerikai psychot tudtam. Ennek is örülök ám, csak másnak kicsit jobban... Na mindegy. Szóval mivel nem találtam meg a Less Than Zerot, így megnéztem. Harmadjára. És én így feküdtem le aludni. Hogy a tökéletlenül szexi Robert Downey Jr járt az eszemben. Ennek meg is lett a hatása.


Álom kezdődés 

Sietősen lépkedek ki a házacskámból. Boltba igyekszem, amikor is meglátom, hogy filmforgatás van a sarkon. Robert neve hatalmas betűkkel virít az egyik plakáton. Elkezdek izgulni, meglátom őt egy pillanatra, tudom, hogy odalehetne menni hozzá de félek. A bolthoz vezető utat végig visítozom és elképzelem a Robbal való beszélgetést. Már egy könyvet is írtam a fejemben a szexi párbeszédeinkből amikor meglátom, hogy egy sereg fotós kíséretében áll a kerítésem előtt. Itt az alkalom! Odabaktattam hozzá, rámosolyogtam, a képébe mondtam, hogy szeretem és már mentem is tovább de ő követett.
- Aláírás nem kell? Mindenkinek kell. - elég idegesnek tűnt, elkapta a kezem és ráfirkantott pár kusza vonalat. Az írás végeztével nem engedett el. Valahogy egyértelmű volt, hogy feljön a szobámba.   
Megkérdezzem tőle? Olyan közvetlen, biztos nem haragszik meg. 
- A less than zeroban tényleg be voltál lőve, vagy csak ilyen jó színész  vagy? - igen ez az egy kérdés foglalkoztatott engem amióta megnéztem a filmet... 
Ő nem jött zavarba, végigmutatott magán és hirtelen kirázta a hideg. Zihálni kezdett majd lezuhant az ágyamra és kiverte a víz.
- Nem félsz? 
A közelében nem vagyok ennek az érzésnek, sokkal inkább gondoskodni akarok róla mintsem feladni őt, vagy elfutni előle. Lefeküdtem mellé és átöleltem.

Az álomnak közelsincs vége.



De én itt most abbahagyom. Mégegyszer leírom itt magamnak, hogy wááááááááá annyira élethű volt az egész és itt érzem magam mellett. Persze mi lehet vonzó egy drogosban aki épp az elvonástól reszket? Öhm. Nem tudom, nézd meg a less than zerot. RDJ még a legszarabb állapotában is úgy néz ki, hogy legszívesebben halálra szexelnéd. Kétszer is.  Annyira szeretném most ezt az érzést így elrakni és később majd amikor rossz kedvem lesz elővenni újra és örömködni. Tehát ezt most így olyan izé volt, hogy én oda meg vissza vagyok te meg ülsz és. FACEPALM.
Ha tudod honnan lehet letölteni a Less Than Zerot magyarul és elmondod nekem halálra foglak ölelgetni.

1 megjegyzés:

  1. ugyanezt a könyvet keresem a égen földön,de semmi! már a könnyeimet nyelem vissza annyira elkeseredtem,hogy sehol nem találom:D...minden esetre ha valami csoda folytán meglesz eljuttatom hozzád is;)

    VálaszTörlés