Pages - Menu

2012. július 16., hétfő

Jaj milyen kis kellemes napom volt ma.



Hajnalok hajnalán ( 9 óra körül ) csengettek. Bazsmakka volt az meg az aputája és egy fura alak. Akit elsőre fogyatékosnak véltem aztán elkezdett beszélni és tisztává vált, hogy alkoholista. Mondom okcső. Megkínáltam a boromból de túl erősnek vélte úgyh nagyon keveset ivott. (miafaszom?)
Indokolatlan okok miatt a díszes társaság hajnal kilenctől délután háromig a nappalinkban táborozott. Útközben kiderült a fura emberről, hogy azért beszél olyan KURVA FURCSÁN/darabosan/érthetetlenül, mert Amerikában született és csak most jött haza pár hónapja. Na itt hatalmas fordulatot vett a beszélgetés. Meghívott Manhattanbe, azzal váltunk el, hogy feltétlen nézzek be hozzá ha a közelbe járok, majd megnézzük a kacsákat a Central Parkban. (btw amikor közöltem vele, hogy a central park meg a kacsák érdekel a legjobban NY-ból rögtön elkezdett sztorizgatni hányszor akarták meggyilkolni a 70es években az imádott parkomban. édes.)
UGYANIS. Bekérdeztem tőle, hogy hová tűnnek a Central Parkból télen a kacsák, mire ő közölte, hogy nem mennek azok ugyan sehová.
Kedves Holden Caulfield. WHAT.THE FUCK.
WÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÁLSDAFLÉKHEWIUTFG87EWRUGVKLDNMVGPYDJFSAÉFSJDGBVSHFASÉOIGDSHGVLKDFNGBÉAHDUIFVGSDFLÁKASDHGIOADRHZGKVÁMASDÉASPRIWEIZFDSBYVLK.
Olyan szakértelemmel beszélt New Yorkról, hogy 'tudod a 83. és a 2. utca sarkán van egy bolt amibe lehet TÚRÓRUDIT venni. Én hát. Ötven év körül lehetett a nem teljesen százas fura ember de ott élveztem szét magam minden szavára. IMÁDOM. Minden volt már, festette a George Washington hidat, sütött sült krumplit ott ahol Robert de Niro evett és hatalmas felhőkarcolók ablakát is mosta. Ez a bácsiférfiember a hősöm. Elképesztően menő lény. IMÁDOM.
Jaj és ahogy beszélt. Hát ez valami hatalmas.
Poén 1kor eltávoztak ebédelni, fél óra múlva visszatértek két hatalmas pizzával. Szóval van pizzám bitches. Adok mert már annyit ettem, hogy hányingerem van a szagától is. Jaj olyan viccesen mondott mindent. ésmégegyszer. IMÁDOM. Pakolni akarok, holnap felakarok szállni a legelső gépre ami a tengerentúlravezet. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSGIOFZEAR9GPHAZSDUFVHNSÁDFJOIASZUGFSJLFAWÉUFIZASHFFVLKSJHBVLJSHDFVIAZWPZTFADBGVÉÍHDSGAPASPIGOHDG.AÁÉSIUFOJhoestpIOASUEHÉ.

2 megjegyzés:

  1. WHY. TUTI ELMENNEK A KACSÁK. TUTIRA ELMENNEK. AMÚGY MEG WHY ÉS KDFJGKLDJFG ÉS ROBERT DENIRO. ja.

    VálaszTörlés
  2. http://www.mariewinn.com/marieblog/uploaded_images/DUCKS-in-CP-767869.jpg

    HÁTÉNNEMTUDOM A JÁNOS MONDTA. MAJD JÓL MEGLESSÜK ŐKET EGYSZER. KÉTSZER.

    VálaszTörlés