Pages - Menu

2012. április 19., csütörtök

am i lost or am i found ?






Olyan awesome kutyám van. just sayin'


Második napja, hogy olvasom ezt a tenyérjóslásos könyvet. Még mindig nem mentem bele teljesen komolyan a dologba de pár dolgot már megtudtam a vonalaimból :
1. (ami számomra furcsa és meghökkentő volt, anyám meg frászt kapott tőle.)
"Ifjúkorban jön értük a halál. Az ilyen emberek többnyire előre érzik korai halálukat." 



2. Nem lesz sok férfi az életemben, egy darabot fogok találni és azzal élem majd le az egész életem.
(Ezen nem csodálkozom....) Szóval semmi mellékvonalam sincs a szívvonalamnál.. Egy kurva egyenes erős hosszú csík.


3. Egész életemben 'útonjáró' leszek. Mindig új helyekre fogok költözni, és keresni fogom az újat.


4. "Félénk, senkiben nem bízó, otthon ülő, magányt kereső, elvonult lelkületű, bátortalan ember. Nehezen megközelíthető, nem hisz a saját tehetségében."     

Tudom, hogy ez az egész hülyeség de én nagyon elvagyok vele. és még nem végeztem. Mellesleg loptam a sulikönyvtárból szóval ez már az ENYÉM. A könyvlopás amúgy sem számít lopásnak.



Ma beszélgettünk a félelmekről. Minden egy szerencsétlen darázzsal kezdődött aki berepült az osztályba. Természetesen megvédtem a 27 ölni kész osztálytársamtól és kihesengettem. van ilyen szó? mindegy. Na de elgondolkoztunk a padtárskámmal a félelmeinken. Én nem félek a rovaroktól, kígyótól meg ilyesmiktől. Állatoktól. Én kéremszépen az ajtóktól félek. Nem nevet! Félek kulccsal nyitni vagy zárni őket, utálok bemenni egy boltba mert sose tudom, hogy tolni/húzni.... Akkor is rosszfele csinálom amikor kivan írva. Továbbá nem bírok meglenni egy szobában ha nyitva van az ajtó, vagy nincs ajtó. És ez ma tudatosult bennem fizika órán. Persze a padtársam jól kinevetett de baszki ez tényleg ííígy van.  És egyelőre nem tudom, hogy mitől/hogyan alakult ez ki bennem. Szóval ajtófóbiámvan. na. ráwikipédiáztam de csak ezt találtam:

  • Tonaluggapoundaphobia — félelem attól, hogy az ajtót kinyitva egy 2000 font súlyú poggyász (pl. bőrönd) esik a fejedre[3]
najó, váltsunk témát. nincs más téma. ezvan. 

6 megjegyzés:

  1. Ha lefényképezem a tenyerem csinálsz nekem tenyérjóslást? Komolyan kérdezem.

    VálaszTörlés
  2. Mint mondattam (írtam) kiloptam egy könyvtárból egy könyvet majd beleolvastam, eközben sűrűn nézegettem a tenyerem és ámultam a sok igaznak vált állításon. Ha még mindig bízol a tehetségemben noszahát. És én leszek pár percre a jósok jósa. De tényleg.

    VálaszTörlés
  3. Hát köszönöm. Ne kezdj röhögni. Elégé dínó kezeim vannak. Kicsik is furák. A képekből semmi nem látszik, de tudom, hogy egy mágus vagy.
    http://kephost.hu/share-F979_4F918195.html
    http://kephost.hu/share-6AC6_4F918195.html
    http://kephost.hu/share-F008_4F918195.html

    VálaszTörlés
  4. jajezdejó. tök más mint az enyém. na holnapra hozom a múltad, jelened, jövőd. Háháháááááááá :'D

    VálaszTörlés
  5. Hát kíváncsi vagyok.:D Csak el ne felejsd mert szörnyű következményei lesznek.

    VálaszTörlés